Communication Management and Representation

Mας καθοδηγείς σχετικά με τα χαρακτηριστικά του profile σου και ετοιμάζουμε μαζί την στρατηγική επικοινωνίας με την οποία θα προσεγγίσουμε το κοινό. Στην συνέχεια δημιουργούμε δελτία τύπου παρουσίασης των δικών σου επερχόμενων project και τα αποστέλλουμε στα κατάλληλα media.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατηγοριοποιούνται με βάση:

την έκταση των συνδρομητών του, τα ενδιαφέροντα που καλύπτουν και το ύφος τους,απαραίτητα στοιχεία που καθορίζουν την αξία που θα προσθέσουν τελικά στο έργο σου.

Επακόλουθο είναι η διαχείριση των μέσων αυτών. Φροντίζουμε να ενημερώνεσαι τακτικά για κάθε εκπομπή ή Τύπο που έδειξε ενδιαφέρον. Λειτουργούμε ως διαμεσολαβητής μεταξύ σας και οργανώνουμε το πρόγραμμα αναρτήσεων για το project σου. Τέλος, σου παρέχουμε αναφορά όπου θα παρουσιάζεται το σύνολο των γραπτών αναφορών, καθώς και οποιασδήποτε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική προβολή που συγκεντρώθηκαν.

Image Making and Social Media Management

Αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεσαι χρόνο και χωρο για να επικεντρώνεσαι στο πάθος σου για δημιουργία, χωρίς να αγχώνεσαι για τα “πρέπει” και τα “μη” των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Σαν αποτέλεσμα, σου προσφέρουμε πλήρης ή μερική καθοδήγηση για αναρτήσεις στις διαδυκτιακές πλατφόρμες όπου είσαι ενεργός (Facebook. Instagram, Twitter κτλ.).

Για να έχουμε όμως αυτοπεποίθηση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, παρακολουθούμε και αναλύουμε τα στατιστικά στοιχεία αυτών και στοχεύουμε σε ένα οργανικό follower growth το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί μέσω διαφημίσεων και επικοινωνίας σε κάθε βήμα.

Concert and Booking Management

Τα live performances είναι μία εξαιρετικά επικερδής διαδικασία για τον καλλιτέχνη, καθώς έρχεται σε επαφή με το κοινό και παρουσιάζει το έργο του. Η οργάνωση, η αξιολόγηση, η διαχείριση και η σωστή επικοινωνία των events όμως, χρειάζονται χρόνο και ενέργεια.

Η Action Εστί αναλαμβάνει να διαθέσει το χρόνο και την εμπειρία της στη διάθεση σου, επιβλέποντας τη διαδικασία από την αρχική πρόταση μέχρι και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Merchandise Management

Όπως κάθε καλλιτέχνης, έτσι και εσύ θα αισθάνεσαι ευχαρίστηση όταν βλέπεις το όνομα σου ή αυτό της μπάντας σου τυπωμένο σε merch.

Εμείς αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να βρούμε εμπνευσμένους graphic designers που θα αναδείξουν κάθε καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Αφού αξιολογηθούν τα σχέδια από κοινού, θα κάνουμε launch στις απαραίτητες πλατφόρμες και μπαίνει η δική σου σφραγίδα. Τέλος, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των παραγγελιών και των πωλήσεων.

Commercial Representation and Management

Υπάρχουν δύο επίπεδα στα οποία μπορούμε να σε εκπροσωπήσουμε:

1ο επίπεδο

Να αναπτύξουμε μία νέα πρόταση για εμφανίσεις ή να δώσουμε ζωή σε μία ιδέα που έχεις ήδη κατά νου. Αφού δημιουργήσουμε την κατάλληλη «ιστορία» γύρω από τη θεματική, προχωράμε σε αποστολή των προτάσεων εμφανίσεων είτε σε festival και δήμους είτε σε clubs, beach bars και ιδιωτικούς χώρους εστίασης ανάλογα με αυτό που σου ταιριάζει.

2ο επίπεδο

Βρίσκουμε τα χαρακτηριστικά στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις ως καλλιτέχνη και συντάσσουμε μία λίστα ενδεχόμενων συνεργατών για σχέσεις αμοιβαίας πρόσθεσης αξίας μέσα στα πλαίσια αλληλοσεβασμού.