PROJECTS

Στήσιμο & Επικοινωνία Καμπάνιας Crowdfunding

Η Στέλλα Παππά απευθύνθηκε στην Action Εστί για να υλοποιήσει το όνειρο της. Να ταξιδεύει τον κόσμο μεταφέροντας την ελληνική της κουλτούρα σε εξωτικές γωνιές του πλανήτη, ενώ σε κάθε στάση της δημιουργεί τραγούδια με ντόπιους μουσικούς. Μέσω του στησίματος της δικής της Crowdfunding καμπάνιας, διαδώσαμε την ξεχωριστή ιστορία της στα ελληνικά media, και το κοινό ανταποκρίθηκε, προσφέροντας περισσότερα από 5.000€ για τη χρηματοδότηση του δίσκου της «Όλα τα Σουαρέ του Κόσμου».

Διεύθυνση Παραγωγής Videoclip

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του videoclip “Hey Now” από τον ιδιαίτερο Eddy Way, οι θεατές γίνονται μάρτυρες μίας κινηματογραφικής εμπειρίας. Από τη λευκή λιμουζίνα μέχρι την «Πριγκίπισσα» το λευκό κουνέλι, και από τις χορογραφίες μέχρι το ιπτάμενο drone, η Action Εστί αναζητά, συγκεντρώνει και οργανώνει όλους τους απαραίτητους συντελεστές, για να φέρουμε εις πέρας το videoclip όπως το επιθυμείτε.

Συντονισμός Κυκλοφορίας Δίσκου

Η ενασχόληση μας με το δίσκο «Απ’ έξω και Τραγουδιστά», είχε την μορφή σφαιρικής προσέγγισης. Έχοντας στα χέρια μας ένα ξεχωριστό ηχητικό project με 20 μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη, συντονίσαμε την εικαστική του απόδοση, τη δημιουργία website & social media profiles, καταλήγοντας στην κυκλοφορία του δίσκου σε φυσική μορφή από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Παράλληλα, διοργανώσαμε event παρουσίασης του δίσκου στον Ιανό και αναλάβαμε τις δημόσιες σχέσεις.

Συντονισμός και Διοργάνωση
Flash Mob Events

Είτε στο Athens Mall είτε στον Κεραμεικό, τα Flash Mob Events που δημιουργήσαμε ήταν άκρως engaging και διασκεδαστικά. Παρά τη δυσκολία της διαδικασίας της συγκέντρωσης και συντονισμού μεγάλου πλήθους ανθρώπων να δημιουργήσουν ένα απρόσμενο δρώμενο, εμείς το έχουμε καταφέρει και όχι μόνο μία φορά. Το συναίσθημα της έκπληξης του κόσμου και της βαθμιαίας συμμετοχής του, το βιώνουμε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη και το λατρεύουμε.

Συμβουλευτική & Coaching Καλλιτεχνών

Πενήντα και πλέον προσωπικές συναντήσεις από την έναρξη της καραντίνας τον Μάρτιο το 2020 και συνεχίζουμε. Τα μέλη της ομάδας της Action Εστί αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν πλήρως την ιστορία, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καλλιτεχνών, δημιουργώντας προτάσεις και λύσεις για την ταχύτερη και πιο αποδοτική τους εξέλιξη.

Play Video

Creative Industry Seminars

Παρατηρώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε η καλλιτεχνική κοινότητα στην εποχή του εγκλεισμού, εμείς θελήσαμε να προσφέρουμε στήριξη σε όσους το χρειάζονταν μέσω της διοργάνωσης των Creative Talks. Πρόκειται για μία σειρά ομιλιών από καλλιτέχνες και εξειδικευμένους επαγγελματίες της δημιουργικής βιομηχανίας όπου παρουσίασαν την τεχνογνωσία και τις συμβουλές τους για την ενίσχυση μουσικών, performer και οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στο τομέα του πολιτισμού.

Live Streaming Sessions

Το ελληνο-κουβανικό συγκρότημα Cubaneros είναι γνωστό στην Ελλάδα – και όχι μόνο – για τις ξεσηκωτικές του εμφανίσεις, στις οποίες όμως έπρεπε να βάλουν άνω τελεία όσο επικρατεί δυσκολία στις μετακινήσεις. Εμείς δώσαμε λύση στην λαχτάρα τους να επανασυνδεθούν με τους θαυμαστές τους και στήσαμε μαζί τους μία σειρά live streaming όπου κάθε φορά έχουν ένα διαφορετικό στοιχείο στη θεματολογία τους.

Χορηγίες & Προϊοντικές Τοποθετήσεις

Στην εποχή μας, το online marketing εταιρειών βασίζεται σε διάσημους πρεσβευτές brand και στη διαφήμιση μέσω social media. Πέρα από υποστηρικτές στο κομμάτι της ένδυσης και της υπόδησης για τους καλλιτέχνες μας, μία από τις συνεργασίες για τις οποίες είμαστε περήφανοι είναι η γνωριμία της Κατερίνας Στικούδη, μίας από τις πιο γνωστές performer της Ελλάδας με την Huawei Music.