ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Digital Media Management

Καθοδήγηση δημιουργίας και ανάπτυξης καλλιτεχνικών λογαριασμών σε σύγχρονες πλατφόρμες και εφαρμογές όπως YouTube, Spotify, SoundCloud, Bandcamp κα. Η ορθή καθοδήγηση στη δημιουργία ελκυστικών προφίλ και στην σωστή χρήση αυτών των λογαριασμών έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα, έχει θετικά αποτελέσματα:

  • στη ψηφιακή διανομή
  • στην ευρεία διάδοση του καλλιτεχνικού έργου
  • στην «επαγγελματική» ψηφιακή παρουσία και στο “prestige”
  • στην αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη
  • στη εμπορική του αξία

 

Marketing Καλλιτεχνών

Συγκρότηση καλλιτεχνικής ταυτότητας και δημιουργία μοναδικού και σταθερού brand, το οποίο γίνεται αναγνωρίσιμο από το κοινό. Αναλύουμε τη συμπεριφορά του κοινού σας, βρίσκουμε τρόπους να σχετιστείτε πιο ενεργά με τους ακροατές σας, από κοινού δημιουργούμε στρατηγική επικοινωνίας έτσι ώστε να χτίσουμε ένα πιστό fanbase.

Δημιουργία αφηγήματος και καλλιτεχνικό storytelling

Το κοινό δένεται αρχικά με τον καλλιτέχνη και αφετέρου με το έργο του/της. Η ιστορία του ατόμου πίσω από το τραγούδι είναι πολλές φορές πιο σημαντική από το ίδιο το τραγούδι. Από πού ξεκίνησε, τι πέρασε, πως έφτασε εδώ που έφτασε και πως συνεχίζει. Εμείς θα σε ακούσουμε, θα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και θα δημιουργήσουμε το προσωπικό και μοναδικό σου αφήγημα. Επίτρεψε μας να πούμε την ιστορία σου.

Social Media για καλλιτέχνες

Αν νομίζετε πως η διαχείριση της ψηφιακής εικόνας σας είναι “παίξε γέλασε”, τότε είστε βαθιά γελασμένοι! Στη διαδρομή για την αληθινή ανάπτυξη των δικτύων σας, έχουμε σηματοδοτήσει τις πρώτες στάσεις. Πρώτα η έρευνα, μετά ακολουθεί η στρατηγική, συνεχίζουμε με δημιουργία επικοινωνιακού πλάνου και στο τέλος η προσεκτική υλοποίηση του σχεδίου. Σκοπός μας η αποτελεσματική και ουσιαστική επαφή με τους φίλους και τους ακόλουθους σας, ώστε να πετύχετε αληθινή αλληλεπίδραση μαζί τους.

Δημόσιες Σχέσεις

Τα πάντα γίνονται διαμέσου ανθρώπων. Μέσα από σταθερές συνεργασίες, στο δημιουργικό και επικοινωνιακό χώρο, παρέχουμε ένα ευρύ δίκτυο με διασυνδέσεις σε κάθε γωνιά της βιομηχανίας από επαγγελματίες που θα υπηρετήσουν το όραμα σας. Ανοίγουμε τα δικά σας μονοπάτια, μέσα από την προσωπική επαφή με έμπειρους συνεργάτες και experts του χώρου.

Επικοινωνιακή διαχείριση
καλλιτεχνικού έργου

Ξεκινάμε από τη δομή του ίδιου του έργου και μεγιστοποιούμε το επικοινωνιακό του αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τη μοναδική καλλιτεχνική του αξία. Βρίσκουμε το κοινό του project σας, καταστρώνουμε το επικοινωνιακό πλάνο, συγγράφουμε άρθρα και δελτία τύπου, επιλέγουμε websites, blogs, ραδιόφωνα και ενημερωτικές πλατφόρμες και φροντίζουμε η είδηση να φτάσει στα μάτια και στα αυτιά των κατάλληλων ανθρώπων. Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα μας, μιλούν από μόνα τους..

Εμπορική και χορηγική
διαχείριση καλλιτεχνών

Ο καλλιτέχνης πρέπει να επικεντρώνεται στην τέχνη του και να μην χαλάει το χρόνο και τη ζαχαρένια του, διαπραγματευόμενος το τελικό ποσό και τους όρους πληρωμής του. Αυτό είναι μία δουλειά για τους εκπροσώπους του.

Συμβουλευτική και
Coaching καλλιτεχνών

Γνωρίζουμε πως λειτουργεί η βιομηχανία επειδή είμαστε μέρος της. Μέσα στο πλαίσιο της συμβουλευτικής σας βοηθάμε να αντιληφθείτε καλύτερα που έχει νόημα να επικεντρωθείτε για να επιταχύνεται την καριέρα σας, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Κλείσιμο παραστάσεων
Artist Booking
Live Streaming

Η τέχνη σου πρέπει να φτάνει το κοινό της. Είναι μέρος των δραστηριοτήτων μας, να επικοινωνούμε με δήμους, περιφέρειες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συναυλιακές σκηνές, clubs, beach bars και φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, για να δειγματίζουμε τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και τις παραστάσεις τους. Πέρα από τη φυσική παρουσία, διοργανώνουμε και στήνουμε live streaming παραστάσεις για όσους θέλουν να απολαύσουν την εκδήλωση από την ασφάλεια του σπιτιού του!

Χρηματοδότηση από το πλήθος
Crowdfunding

Σε μία εποχή που το διαδίκτυο είναι ίσως ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να προσεγγίσετε το ακροατήριο σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθείτε ή να χρηματοδοτήσετε το νέο σας project. Αναλαμβάνουμε το στήσιμο, την συγγραφή κειμένων, την επικοινωνιακή υποστήριξη και τέλος την υλοποίηση της καμπάνιας crowdfunding. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι.. να το πείτε στους φίλους σας!